Маникюр

Маникюр

виж продукти

XXL козметичен куфар за лампа и пила, от две части Diamond 3D черен със сребърни кантове!

129,00 лв. 119,00 лв.
МНОГО ГОЛЯМ РАЗМЕР - перфектен за организиране на козметика. В този калъф от две части винаги ще имате всеки продукт на мястото си. Можете да съхранявате и транспортирате не само козметика. Тук можете да поставите и UV/LED лампа и фреза. Несесерът за козметика разполага и с удобна дръжка за носене, рафтове за лесно подреждане, а една от таблите е оборудвана с органайзер за лакове за нокти.
ЗАКЛЮЧЕНО + ОТВАЛЯЕМО ДЪНО – куфарът се заключва от двете страни с ключ. Освен това дъното на калъфа се отделя, така че можете да вземете само малък куфар със себе си.
МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - козметичният несесер може да се използва не само за съхранение на козметика, но и за съхранение на бижута, аксесоари за коса и други необходими вещи.
ВСИЧКО НА 1 МЯСТО - благодарение на 3D сгъваемия калъф, цялата ви козметика ще бъде на едно място! Освен това калъфът предпазва козметиката от повреда, смачкване или замърсяване. Особено полезно е при пътуване, когато козметиката може да бъде изложена на удари.
СПЕЦИФИКАЦИИ - материал: пластмаса + метал; цвят: черен + сребрист; отваряем: да; заключваща се: да; размери на багажника: 42,5 х 35 х 24,5 см; тегло: 3,05 кг; тегло в опаковка: 4.55 кг.
СПЕЦИФИКАЦИЯ
 
материал: пластмаса + метал
цвят: черен + сребрист
отваряем: да
заключваща се: да
размери на багажника: 42,5 х 35 х 24,5 см
тегло: 3,05 кг

Подобни продукти