Маникюр

Маникюр

виж продукти

Уникална база 2 в 1, изграждащ гел в бутилка, каучукова, ламинираща, самоизравняваща за слаби нокти - Molly Lac, Pink Glam! Хипоалерхгенна!

  • Марка: Molly Lac
15,00 лв.
Използва се и като изграждащ гел в бутилка!!!!
Каучкова изравняваща основа с фибро стъкло за по-голяма издръжливост MollyLac, 10мл.
 
Посегнете към революционен продукт, който ще ви позволи да се погрижите за ноктите си по възможно най-добрия начин. Иновативната формула ще защити цялостно, изгради и ще бъде идеален избор за удължаване!
 
Комбинацията от хибридни основни свойства с копринени влакна и предимствата на каучуковата основа е безпрецедентно постижение, което със сигурност ще завладее индустрията за красота!
 
Саморазливна, плътна основа с уникална каучукова формула с изключително тънки влакна под гел и хибрид със сигурност ще ви допадне и ще стане ваш номер едно!
 
Твърди и издръжливи благодарение на влакнестите влакна и в същото време изключително гъвкави благодарение на каучковата формула!
 
Изключително пластичната структура е обвивка за вашия нокът, за да расте безпрепятствено здрав и силен. Основата от гумени влакна MollyLac е продукт със специална задача. Посегнете към него, когато имате нужда от изключителен контрол върху маникюра си, а също и когато искате да сте сигурни, че имате нужда от продукт, който никога няма да ви разочарова...
 
Можете да сте сигурни, че ще си сътрудничи идеално с вашия естествен нокът и ще предотврати начупване и отлепване на лака.
Поради гъстата си консистенция основата не се стича върху кожичките. Лесно можем да изградим желаната форма и да изгладим неравностите по нокътната плочка, което ще постигнем благодарение на саморазливните свойства.
Как да използвам:
Нанесете тънък слой от основата върху добре подготвена нокътна плочка. След това изградете кривата и върха с по-голямо количество.
 
След втвърдяване можете веднага да нанесете цвят или да премахнете дисперсията с почистващ препарат и да изравните всички неравности с блокче.
 
Можете да продължите с по-нататъшни стъпки, както в случая на хибриден стил или да боядисате нокътната плочка с традиционен лак.

Подобни продукти