Маникюр

Маникюр

виж продукти

Уникална база 2 в 1, изграждащ гел в бутилка, каучукова, ламинираща, самоизравняваща за слаби нокти - Molly Lac, Gentle Fluidy! Хипоалерхгенна!

  • Марка: Molly Lac
15,00 лв.

Хипоалергенна 10ml основа с уникална гъстота позволяваща на продукта да се използва и за изграждане на нокътната плочка. 

Открийте уникални продукти 2 в 1, тoeст каучукови основи в гама от най-модерните нюанси на телесно и вечно розово. Благодарение на отличната си покривност, много висока плътност и възможност за надграждане, плочките не само изпълняват няколко функции в един продукт, но и работата с тях е проста, приятна и преди всичко бърза!

Мечтаете ли за дълги, добре поддържани нокти? С най-новата каучуковаа основа на MollyLac ще израснат здрави, красиви нокти без никакви проблеми!

Саморазливна, плътна основа с уникална каучукова формула за гел и хибрид в гама от цветове, със сигурност ще ви хареса и ще стане ваш номер 1 продукт!

Твърд и издръжлив, но изключително гъвкав!

Изключително пластичната структура покрива вашия нокът, така че да расте здрав и силен без никакви пречки. Гумената основа MollyLac е продукт за специални задачи. Посегнете към него, когато имате нужда от уникален външен вид и изключителен контрол върху маникюра си.

Какво ще спечелите?

перфектна, добре поддържана, безупречна нокътна плочка в уникални цветове! (непрозрачност до 95%)
моделирана, изградена арка (крива c)
отлична защита срещу механични наранявания
укрепване и удължаване на нокътя до 1см
регенериране на тънки и чупливи нокти, също с неравности и стърготини
защита срещу цъфтящи крайща
изключителен комфорт на нанасяне без ефект на наводнени кожички
без въздушни джобове и издръжливост до 4 седмици
най-добрият избор за използване под хибрид, гел, акрилен гел
лесно се отстранява ръчно с помощта на пила/фреза

Подобни продукти