Маникюр

Маникюр

виж продукти

Серия неон, хипоалергенен гел лак! Хипоалергенен, 41.

  • Марка: NTN
9,99 лв.

NTN Premium Design Your Style Collection Хибриден лак за нокти без Hema/di-Hema 5g № 41

 Design Your Style Collection  - Силни, енергични цветове, които ще зарадват всеки с поразителната си красота. Наситени цветове, които не могат да бъдат пренебрегнати. Най-модерният маникюр във впечатляващ вариант е траен хит. Кой цвят открадна сърцето ти? Морско синьо, изпълнено със страст и дълбочина, дълбоко и харизматично розово или може би неонова праскова?

Боята е с безопасна HEMA Free формула.

Ntn premium  е най-красивите, специално подбрани цветове, които сме подредили в много интересни и страстни колекции. След като го опитате, винаги ще се връщате към  Ntn Premium  - ще харесате тази марка заради изключителната пигментация и невероятна издръжливост.

Хибридният маникюр е най-популярната техника за декориране на нокти. От ден на ден печели все повече и повече доволни клиенти. Хибридът придоби своята популярност благодарение на издръжливостта си от няколко дни без повреди, стърготини и прекрасен блясък. Вече е възможно да направите хибриден маникюр в уюта на вашия дом, който отдавна е изкушавал любителите на ноктопластиката да се борят за най-красивата, издръжлива и интересна визия.

Правилно извършеният хибриден маникюр не уврежда естествената нокътна плочка, така че можете да забравите за неприятните стърготини и чупливи нокти!

За да отговорим на непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите, чийто „апетит расте с яденето“, ние въведохме марка хибриди с отлично качество, издръжливост и пигментация на отлична цена. За да премахнете хибридния лак от нокътната плочка, просто използвайте течност на основата на ацетон, накиснете стила и след това използвайте дървена пръчка, за да отстраните напоената маса.

Бъдете независими и създайте свой собствен имидж, както ви харесва!

Подобни продукти