Маникюр

Маникюр

виж продукти

Серия неон, хипоалергенен гел лак! Хипоалергенен, 153

  • Марка: NTN
9,99 лв.

Ntn Premium Delight Sorbet Collection Неонов хибриден лак 5g № 153

Подарете си малко удоволствие с новата колекция цветове за сорбе от NTN Premium! Сочни цветове, които ще ви позволят да се наслаждавате на прекрасното време през цялата година. Грациозни цветове, които ще ви мотивират да предприемете действия. Самочувствие и момичешка визия по всяко време на деня и нощта! Силата на характера и изтънчеността на хармоничните цветове със сигурност са най-красивата симфония за сетивата!

53. Елегантна комбинация от розово и нежно ягодово червено. Перфектните пропорции и ефектният неонов нюанс са рецепта за успешен маникюр!

Как да използвам:

  1. Подгответе нокътната плочка с избраната техника, като отстраните всеки епител, кожички и замърсявания. (фреза, копито, клещи, пръчка)
  2. Обезмаслете нокътя с почистващ препарат и по желание използвайте препарат за нокти/праймер
  3. Нанесете тънък слой от избрания цвят и полимеризирайте в LED или UV/LED лампа (Операцията може да се повтори, ако е необходимо. Не забравяйте да нанасяте много тънки слоеве поради силната пигментация на цветовете)
  4. За да стане лъскава и издръжлива, покрийте цялата с топ лак - изсушете го в лампата. Не забравяйте да закрепите и свободния ръб, което ще ви позволи да се наслаждавате на стила по-дълго!

Време на полимеризация: 48W LED лампа - до 60 сек. (в зависимост от дебелината на слоя, степента на пигментация, времето за втвърдяване е еднакво за всички цветове и колекции)

Подобни продукти