Маникюр

Маникюр

виж продукти

Серия неон, хипоалергенен гел лак! Хипоалергенен, 142

  • Марка: NTN
9,99 лв.

Ntn Premium California Collection Неонов хибриден лак 5g № 142

California е колекция от 9 впечатляващи цвята в силни, енергични тонове. Перфектно покриващата формула е сбъдната мечта за интензивни цветове без начупване, докато не промените стила си. Всяка година очакваме с нетърпение пристигането на лятото и вълнението, което носи този сезон! Многобройни възможности и без ограничения в цветовете са това, което ни липсва през цялата година! Теоретично боядисването в такива цветове не е забранено и през годината - но неоновите цветове придобиват особен чар през лятото, по време на горещи ваканции и луди приключения! Колекцията California е пълна със страстни и харизматични цветове с отлична адхезия и уникална консистенция.

Тази година колекцията CALIFORNIA NTN Premium ще ни донесе специално освежаване. Ще се изкушите ли да опитате всички?

Определено ще харесате изразителните, често силно отразяващи цветове. Създайте монохромни стилове или еднообразен маникюр. Преливането на тези цветове също ще ви накара да се усмихнете, а контрастиращите декорации ще ви накарат да си припомните най-прекрасните моменти от ваканционните ви пътувания.

Обичате ли френския маникюр? Готино! Направете го обратното и изберете флуоресцентни цветове - това е хитът на този сезон!

Бъдете видими отдалеч благодарение на енергичния стайлинг с летните цветове на калифорнийската колекция!

142 - Ярко оранжево в червена атмосфера. Изтънченото съотношение на енергично оранжево и внушаващо червено е гаранция за най-модерния маникюр. Пъстър изблик на цвят ще добави напълно ново измерение към вашия стайлинг.

Хибридните лакове NTN Premium гарантират:

  • Перфектна визия, докато не промените стила си
  • Безпроблемно приложение
  • Силен блясък
  • Уникални цветове и техните необичайни тонове

Ntn premium е най-красивите, специално подбрани цветове, които сме подредили в много интересни и страстни колекции. Веднъж опитали ли сте го, винаги ще се връщате към NTN PREMIUM - ще харесате тази марка заради нейната екстремна пигментация и невероятна издръжливост.

Как да използвам:

  1. Подгответе нокътната плочка с избраната техника, като отстраните всеки епител, кожички и замърсявания. (фреза, копито, клещи).
  2. Обезмаслете нокътя с почистващ препарат и по желание използвайте препарат за нокти/праймер.
  3. Нанесете тънък слой от избрания цвят и полимеризирайте в LED или UV/LED лампа (Операцията може да се повтори, ако е необходимо. Не забравяйте да нанасяте много тънки слоеве поради силната пигментация на цветовете).
  4. За да стане лъскава и издръжлива, покрийте цялата с топ лак - изсушете го в лампата. Не забравяйте да закрепите и свободния ръб, което ще ви позволи да се наслаждавате на стила по-дълго!

Време за втвърдяване: LED лампа 48W - 30 сек. UV/LED 48W 45 сек.

Разклатете преди употреба.

Подобни продукти