Маникюр

Маникюр

виж продукти

Полупрозрачен гел лак, подходящи за френски маникюр NTN - 298! Хипоалергенен,5мл

  • Марка: NTN
10,00 лв.

Колекцията лакове за нокти Delicate French  включва девет нюанса, които се допълват идеално. Палитра от полупрозрачни цветове, перфектни за създаване на елегантен френски маникюр, изтънчен babyboomer стайлинг или деликатен, женствен, изчистен стайлинг.

Благодарение на полупрозрачната формула, лаковете перфектно се съчетават с естествения цвят на нокътната плочка, създавайки привлекателен, копринен блясък. Нека тези нюанси подчертаят естествената ви красота, добавяйки уникален чар и красота на ръцете ви.

298.  Деликатен, като сладки бонбони, този нюанс на розово добавя фин, момичешки чар към ноктите ви.

Открийте фините цветове на  Delicate French  и оставете ноктите си да заблестят с елегантност!

Ntn Premium  са най-красивите, специално подбрани цветове, които сме подредили в много интересни и страстни колекции. След като го опитате, винаги ще се връщате към Ntn Premium. Ще харесате тази марка заради нейната изключителна пигментация и невероятна издръжливост.

Хибридният маникюр е най-популярната техника за декориране на нокти. От ден на ден печели все повече и повече доволни клиенти. Хибридът спечели своята популярност благодарение на издръжливостта си от няколко дни без повреди, стърготини и прекрасен блясък. Извършването на хибриден маникюр вече е възможно в уюта на вашия дом, който отдавна изкушава любителите на ноктопластиката да се стремят към най-красивата, издръжлива и интересна визия.

Правилно извършеният хибриден маникюр не уврежда естествената нокътна плочка, така че можете да забравите за неприятните стърготини и чупливи нокти!

За да отговорим на непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите, чийто „апетит расте с яденето“, ние въведохме марка хибриди с отлично качество, издръжливост и пигментация на отлична цена. За да премахнете хибридния лак от нокътната плоча, просто използвайте течност на основата на ацетон и накиснете стила, след което използвайте дървена пръчка, за да отстраните напоената маса.

Бъдете независими и създайте свой собствен имидж, както ви харесва!

Подобни продукти