Маникюр

Маникюр

виж продукти

Немски комплект инструменти, Soulima за маниюр, педикюр!

28,00 лв.

Произведено: Германия!

КОМПЛЕКТ ЗА ВРАСТЛИ НОКТИ + ПОДАРЪЧНА КУТИЯ
ЕФЕКТИВЕН И БЕЗБОЛЕЗНЕЕН НАЧИН ЗА КОРИГИРАНЕ НА НОКТИ - коректорът е с универсален размер, който пасва на ръцете и краката. Перфектно пасва на нокътя благодарение на ставите на дръжките. Силата на затягане се регулира с винт. Притискащата дръжка има 2 страни - за малки и големи пирони (само я завъртете).
ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ - за извършване на лечението на врастнал нокът имате всички необходими инструменти в една опаковка. Целият комплект се състои от 6 професионални инструмента като: пила, предпазен щит, избутвач на кожички, фреза, коректор и повдигач.
ЛЕСНИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ ЧИСТИ - Тези професионални инструменти за педология са изработени от хирургическа неръждаема стомана с полирано покритие. Водоустойчив, устойчив на корозия и лесен за дезинфекция.
ВКЛЮЧЕНА ЕЛЕГАНТНА КУТИЯ - включена елегантна кутия. Благодарение на него винаги ще имате всички инструменти на едно място, а съхранението няма да е проблем.
СПЕЦИФИКАЦИЯ - материал: хирургическа стомана; сонда и тласкач с дължина 14 см; резци: 13 х 6 см; протектор: 3,5х1,5см; коректор: 4х2 см; размери на кутията: 14,3х10х3см; тегло 201гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

материал: хирургическа стомана
повдигач и бутач с дължина 14см
резци: 13 х 6 см
протектор: 3.5х1.5см
коректор: 4х2 см
размери на кутията: 14.3x10x3 см
тегло: 201гр
ВКЛЮЧЕНО: кутия файл защитен щит избутвач на кожичките фреза коректор повдигач

Подобни продукти