Маникюр

Маникюр

виж продукти

Molly Lac цветове гел лак

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Molly Lac цветове гел лак

  • Качеството на хибридните лакове се контролира от редица специалисти, както и от посланици и професионални стилисти за нокти, благодарение на което можем да проверяваме нашите продукти във всяко едно отношение и да правим редица дори най-малките детайли и промени на текуща база, така че нашият продукт винаги е усъвършенстван до съвършенство.
  • Формула без чувствителност, висока пигментация, плътна текстура, уникална четка, изискани цветове - всичко това и много повече, обвити в зашеметяваща бутилка от 5 ml за ваш комфорт.
  • Мисия - Искаме нашите продукти да бъдат предпочитани от възможно най-много жени. Ние вярваме, че чрез вдъхновение сме в състояние да променим отношението на жените към тяхното собствено „Аз“. В края на краищата щастието не е нищо повече от себеприемане и себеосъществяване и това е, което търсим.
  • Ние третираме нашата марка в по-високи категории от просто хибриден лак. Вярваме, че перфектно подбраните съставки, иновативната формула, перфектната консистенция, изтънчената обвивка като на бутилка или четка, както и впечатляващата цветова палитра могат да направят чудеса в тази област и да ни гарантират отличие от конкуренцията.