Маникюр

Маникюр

виж продукти

Molly Lac хипоалергенен гел лак с частици 575, Полша!

  • Марка: Molly Lac
9,99 лв. 7,99 лв.

MollyLac Born To Glow Mesmerise хибриден лак за нокти 5g № 575

Уникална, силно искряща колекция от специално подбрани цветове за изключителни жени. Born To Glow е най-горещата тенденция за този сезон, както и вечни цветове, които можете да използвате за всеки повод.

Насладете се на момента и се насладете на своя маникюр.

Предложение за самоуверени жени, които знаят какво искат и са родени да блестят! Не се страхувайте да полудеете! Блеснете в компания и очаровайте с неочевидна елегантност!

Разкош и екстравагантност? С тази колекция всичко е възможно.

Ако не се стеснявате от силните, блестящи детайли или обичате да носите цели набори от искрящи частици – влюбете се в цветовете на MollyLac – перфектно покритие и уникална консистенция.

Кой е вашият любим? Изберете от 9 изключителни цвята:

575  Mesmerise Деликатно морско синьо с нотка на зелено и холограмна частица в сребрист вариант е предложение за жени, които искат блясък в интересен цвят Потопете се в бездната на милиони искрящи частици! Перфектното съотношение на малки и по-едри частици е гаранция за перфектен стайлинг!

Как да използвам:

  1. Подгответе нокътната плочка (отстранете кожичките и филмите, напр. с фреза, дървена пръчка или длето, матирайте плочката с пила или полираща машина с фина избрана градация).
  2. Обезмаслете нокътната плочка, нанесете тънък слой основа, предназначена за дадена нокътна плочка и полимеризирайте според времето, указано от производителя.
  3. Нанесете първия слой от избрания цвят и втвърдете в лампата. Повторете операцията с втория слой. Трябва да се нанасят ултратънки слоеве поради високата цветна пигментация. Забележка: в случай на бои с частици, препоръчваме да разбъркате добре продукта преди нанасяне.
  4. За да завършите стила, покрийте с топ лак - втвърдете отново в лампата, не забравяйте да защитите и свободния ръб!
  5. След маникюр можете да нанесете масло MollyLac върху кожичките.

Време на полимеризация:  48W LED лампа -30 сек

Подобни продукти