Маникюр

Маникюр

виж продукти

Molly Lac хипоалергенен гел лак 98, Полша!

  • Марка: Molly Lac
9,99 лв. 7,99 лв.

Хибриден лак Molly Lac Rest&Relax Just Chill Out 5g № 98
Новата интригуваща колекция Rest & Relax включва 9 спокойни и изискани нюанса, вдъхновени от природата и блажената релаксация. Потопете се в очарователните цветове и се успокойте с най-новата колекция.

Тази колекция е нова за линията MollyLac и се състои от красив тъмен тюркоаз, 4 различни нюанса на зелено, два деликатни нюанса, вдъхновени от слънцето, двусмислен цвят между зелено и сиво и уникален син цвят.

Готови ли сте за уникална среща с колекцията Rest & Relax? Разбира се, че си! Вижте как изглежда едно релаксиращо и успокояващо пътуване с молилак

Силно, интензивно, тъмно зелено напомня за тропически гори. Отплавай в цвета на надеждата. покритие в 1 слой, перфектна консистенция, отлична пигментация, издръжливост до 4 седмици, без формалдехид

 

Изберете изключителното качество на хибрида Molly Lac♥

♥ непрозрачност на 1 слой

♥ перфектна консистенция

♥ отлична пигментация

♥ трайност до 4 седмици

♥ не съдържа формалдехид и DBP и толуен

♥ разтворим в течности на базата на ацетон (система за накисване)

 

Как да използвам:

1. Подгответе нокътната плочка (отстранете кожичките и влакната, напр. с фреза, матирайте плочката с пила или полираща машина с избраната градация)
2. Дехидратирайте плочата, нанесете тънък слой основа, предназначена за тази колекция и втвърдете
3. Нанесете слой от избрания цвят и втвърдете в LED лампата (Действието може да се повтори. Трябва да се нанасят ултра тънки слоеве поради високата пигментация)
4. За да блеснете, покрийте с топ лак, предназначен специално за тази колекция - отново втвърдете в лампата, не забравяйте да изпечете и свободния ръб! Разклатете преди употреба.
Време на втвърдяване:Led лампа 48W -30сек

Подобни продукти