Маникюр

Маникюр

виж продукти

Млечно бяла възстановяваща, ламинираща, самоизравняваща база Molly Lac - Natural White! Хипоалергенна, 10мл.

  • Марка: Molly Lac
15,00 лв.

Изключително здрава и гъвкава хибридна основа, която може да се справи дори с изключително проблемни нокти. Благодарение на копринените влакна, адхезията на основата към естествения нокът е максимална и ще осигури издръжливост на стайлинга без въздушни мехурчета и стружки.

Може да се използва за удължаване на нокътя, изграждане или като основа за оформяне с гел. Едно е сигурно - благодарение на него ще израснете идеално здрави на вид нокти без начупване!

Базата покрива естествения нокът и създава защитен слой, който ще предпази ноктите ви от външни фактори. Плътната, но саморазливна формула осигурява удобство при работа и ви позволява да изградите нокътя прецизно.

Благодарение на изключително укрепващите си свойства, основата е предназначена за отслабени и увредени нокътни плочки, които изискват изключителна терапия. Освен това основата не се изпича в лампата, така че комфортът при стилизиране се увеличава максимално.

Вашите нокти никога не са били толкова подхранени! Уникалният състав на основата действа перфектно върху естествената нокътна плочка и запълва малки празнини, осигурявайки отлична основа за перфектен маникюр.

Изберете съюзник на перфектния стил, който е награден за своите свойства -  Recovery Fiber Base Molly Lac  печели награди и отличия  в престижни състезания в индустрията за красота

 

Как да използвам:

  1. Нанесете тънък слой основа върху внимателно подготвена нокътна плоча. След това изградете кривата и върха с още.
  2. След втвърдяване можете да нанесете цвета веднага или да отстраните дисперсията с почистващ препарат и да изгладите неравностите с блокче.
  3. Можете да следвате по-нататъшни стъпки, както в случая на хибридно оформяне или да лакирате ноктите си с традиционен лак.

Време за втвърдяване: 30-60 сек.

Подобни продукти