Маникюр

Маникюр

виж продукти

Кристални камъни, камъчета за нокти, 1440 бр., прекрасни цветове!

6,50 лв.

В ежедневието или при специални поводи, всяка дама желае да блесне с красиви маникюр или педикюр. Предлагаме Ви богата колекция от кристали за декорация във впечатляващи цветове. Може да избирате между двадесет цвята и размера, според вкуса и предпочитанията Ви. Дали ще комбинирате с цвета на тоалета или ще акцентирате с други тонове, изборът е изцяло Ваш.

Може да съчетамате различни по цвят и размер камъчета за по-интересен ефект. Те се поставят лесно. Придават бляскав вид на маникюра и педикюра. Подходящи са за употреба върху естествени и изкуствени нокти. Също така може да ги използвате в домашни условия, както и в салона за маникюр. И в двата случая ще останете очаровани.

За да поставите избраното камъче върху маникюра или педикюра си е необходимо преди това да сте нанесли лак. Върху вътрешната страна на декорацията нанесете специално за целта лепило. Поставете върху нокътя. Притиснете силно и изчакайте няколко секунди.

Блестящите камъчета имат формата на диаманти. Размерите им варират от 1,8 мм до 5 мм. Може да избирате между 20 интересни цвята прозрачни кристали.

Подобни продукти