Маникюр

Маникюр

виж продукти

Ефектен хипоалергенен топ яйчена черупка без лепкав слой Molly Lac - Black Jack

  • Марка: Molly Lac
15,00 лв.

Jack Top MollyLac no wipe с черни частици 10гр

Комбинирайте и играйте с цвят - оставете финала за Black Jack Top!

 

Чакали ли сте универсален продукт, който да превърне вашия маникюр в произведение на изкуството като с магическа пръчка?

 

Ето го - Прозрачно горнище без пране с ефект на камък. Уникалните, неравномерни частици, съдържащи се в топа, ще ви позволят да превърнете обикновения маникюр в каменна композиция, която няма да подминете безучастно!

 

Уникално разнообразие от стайлинг и уникален ефект, независимо от цвета, върху който нанасяте топа. Лесен начин да промените уникално маникюра си, също и у дома и върху цветна основа, точно както ви харесва.

Горната част има UV блок - така че е идеална за светли пастели, голи, бели и силни неонови цветове. Идеално подчертава цветовете им и ги предпазва от пожълтяване! 

Вечен и уникален! Да, това е Black Jack Top.

 

Начин на употреба: нанесете среден слой с едно движение и го разнесете по цялата повърхност, като не забравяте да защитите свободния ръб, както в случая на стандартен топ лак, полимеризирайте за минимум 60 секунди в LED/двойна LED лампа. След като го извадите от лампата, препоръчително е да изчакате 20-30 секунди преди да докоснете или нанесете маслото.

 

Лампа LED мин. 48W – 1 мин. Лампа UV 36W - 2мин.

 

Забележка: Предпочитате ли матово покритие, обогатено с черни частици върху любимия ви цвят? Всичко, което трябва да направите, е нежно да матирате горната част с висококачествена полираща машина или да използвате матов топ, напр. Satin Top MollyLac.

Подобни продукти