Маникюр

Маникюр

виж продукти

Ushas, уникална маска за груби кожи, педикюр с чорапки - Роза!

9,99 лв.

Уморени ли сте от суха кожа под краката си? Нашият чорап с овлажняваща ексфолираща маска за крака е идеалното решение. Можете да избирате от разнообразие от аромати, направени от органичен растителен екстракт, който ще отлепи мъртвата кожа и ще остави краката ви спокойни и ще се почувствате като на бебе. Тази ексфолираща маска за крака ви осигурява овлажняващ и овлажняващ ефект. Естественият екстракт от етерично масло има добър инхибиторен ефект върху металопротеиназите. Активността на металопротеиназите може да се разглежда като индикатор за стареене на организмите и може да се използва за борба със стареенето. Get Soft feet - Тази маска премахва кожичките и мъртвите клетки и възстановява вашите пухкави, еластични, гладки, сияещи и меки крака. Получете меки и гладки крака само за 1-2 седмици!!!
Накиснете краката си - Резултатът ще бъде по-добър, ако използвате топла вода за накисване на краката след 48 часа нанасяне на маските.
Лесна и удобна за нанасяне - Тази маска за крака е много лесна за използване. Можете да носите обикновени чорапи извън маската за крака, за да можете да ходите. Почистете и подсушете краката.
Извадете маската за крака и я изрежете по пунктираната линия, както е посочено.
Поставете крака си в маската и запечатайте отвора с червения стикер.
Носете маската за 60 минути, за да накарате есенцията в течността да се абсорбира в кожата.
Отстранете маската и измийте внимателно краката със сапун.

Подобни продукти