Маникюр

Маникюр

виж продукти

Molly Lac хипоалергенен гел лак с частици 457, Полша!

 • Марка: Molly Lac
9,99 лв. 7,99 лв.

MollyLac BonBons Bubblegum хибриден лак 5g № 457

Нуждаете се от усилване на сладостта? Предлагаме ви вкусна колекция от любимите ви хибридни лакове за нокти MollyLac. Една изключително сладка композиция с интригуващото име Bonbons е разнообразие от пастели, които със сигурност ще задоволят и най-претенциозните клиенти, търсещи „онзи“, мечтания цвят!

Вдъхновете се за вашите собствени сладки изживявания и не се страхувайте от извънкласните сладкиши! Дозирайте ги в каквито количества желаете! Комбинирайте изключително избелени, пудинг цветове от розово, праскова, шам фъстък и боровинка! В крайна сметка „непоследователността“ и липсата на „ред и композиция“ са топ тенденцията на този сезон! Оцветете сладките в нежни цветове с уникален блестящ акцент на фона! Ще се изкушите ли да забравите за момент?

Дъвка - сладкият и щастлив цвят на синьото небе в слънчев ден. Деликатно блестящата тюркоазена частица деликатно ще обгърне ръката ви и ще задоволи всяко желание за сладки деликатеси.

Какво отличава лаковете за нокти MollyLac?

 • уникална гама от нюанси, подредени в прекрасни колекции с отлично покритие в максимум два тънки слоя,
 • перфектна, средно плътна консистенция,
 • издръжливост и лесно отстраняване с пила, фреза или течности на ацетонова основа.

Изберете уникалното качество на хибридните лакове MollyLac:

 • покритие в 1 слой
 • перфектна консистенция
 • отлична пигментация
 • издръжливост до 4 седмици
 • Не съдържат формалдехид, DBP или толуен
 • разтворим в течности на базата на ацетон (система за накисване)  

Как да използвам:

 1. Подгответе нокътната плочка (отстранете кожичките и фолиото, напр. с фреза, дървена пръчка или длето, матирайте плочката с пила или полираща машина с фина избрана градация).
 2. Обезмаслете нокътната плочка, нанесете тънък слой основа, предназначена за дадена нокътна плочка и втвърдете според указаното от производителя време.
 3. Нанесете първия слой от избрания цвят и втвърдете в лампата. Повторете операцията с втория слой. Трябва да се нанасят ултратънки слоеве поради високата цветна пигментация. Забележка: в случай на бои с частици, препоръчваме да разбъркате добре продукта преди нанасяне.
 4. За да завършите стила, покрийте с топ лак - втвърдете отново в лампата, не забравяйте да защитите и свободния ръб!
 5. След маникюра можете да нанесете олио MollyLac върху кожичките.

Време на полимеризация:  48W LED лампа -30 сек

Подобни продукти