Маникюр

Маникюр

виж продукти

Molly Lac хипоалергенен гел лак с частици 38, Полша!

 • Марка: Molly Lac
9,99 лв. 7,99 лв.

Уникален ефект на наситено златисто блясък с искрящи частици. придайте блясък и елегантност на вашия стайлинг. Препоръчваме да използвате както приглушени, така и контрастни цветове! Покажете своята индивидуалност.     

Пренесете се в свят, в който вие определяте правилата. Колекцията Queens of life от MollyLac е посветена на жените, които обичат да блестят и знаят своята стойност. Това са 9 бижутерски цвята, пълни с неочевидни контрасти. Потопете се в лукс и бъдете Кралица на живота!

Изберете уникалното качество на хибридните лакове MollyLac:

 • покритие в 1 слой
 • перфектна консистенция
 • отлична пигментация
 • издръжливост до 4 седмици
 • Не съдържат формалдехид, DBP или толуен
 • разтворим в течности на базата на ацетон (система за накисване)  

Как да използвам:

 1. Подгответе нокътната плочка (отстранете кожичките и филмите, напр. с фреза, дървена пръчка или длето, матирайте плочката с пила или полираща машина с фина избрана градация).
 2. Обезмаслете нокътната плочка, нанесете тънък слой основа, предназначена за дадена нокътна плочка и втвърдете според указаното от производителя време.
 3. Нанесете първия слой от избрания цвят и втвърдете в лампата. Повторете операцията с втория слой. Трябва да се нанасят ултратънки слоеве поради високата цветна пигментация. Забележка: в случай на бои с частици, препоръчваме да разбъркате добре продукта преди нанасяне.
 4. За да завършите стила, покрийте с топ лак - втвърдете отново в лампата, не забравяйте да защитите и свободния ръб!
 5. След маникюра можете да нанесете олио MollyLac върху кожичките.

Време на полимеризация:  48W LED лампа -30 сек

Подобни продукти