Маникюр

Маникюр

виж продукти

2в1 метален избутвач за кожички, двоен

4,90 лв.
100% неръждаема стомана: Издръжлив метален избутвач на кутикули може да се стерилизира със сапунена вода или алкохол без ръжда, устойчивост на износване и потъмняване.
 
Функции 2 в 1: комплектът може идеално да приложи Pushing Cuticle премахване на кожичките, Почистване на мръсотията между ноктите, премахване на гел лак за нокти или ацетон.
 
Естествена извивка на ноктите: избутващите и изрязващите глави имат внимателно изработени глави с големи, дълги ръбове, извитият край отговаря на естествената форма на нокътя при избутване на кожичките.
 
Професионални: Върховете са по-дебели и по-здрави от другите, здраво захващане на избутвачите на кожичките, същите професионални.
 
Безопасност и комфорт: Ергономични заоблени дръжки с текстура за положителен захват, неплъзгаща се дръжка осигурява удобно захващане за лесен контрол.
  • 100% неръждаема стомана: Издръжлив метален избутвач на кутикули може да се стерилизира със сапунена вода или алкохол без ръжда, устойчивост на износване и потъмняване.
  • Функции 2 в 1: комплектът може идеално да приложи Pushing Cuticle премахване на кожичките, Почистване на мръсотията между ноктите, премахване на гел лак за нокти или ацетон.
  • Естествена извивка на ноктите: избутващите и изрязващите глави имат внимателно изработени глави с големи, дълги ръбове, извитият край отговаря на естествената форма на нокътя при избутване на кожичките.
  • Професионални: Върховете са по-дебели и по-здрави от другите, здраво захващане на избутвачите на кожичките, същите професионални, които се използват в Nail shop.
  • Безопасност и комфорт: Ергономични заоблени дръжки с текстура за положителен захват, неплъзгаща се дръжка осигурява удобно захващане за лесен контрол.

Подобни продукти