Маникюр

Маникюр

виж продукти

Molly Lac хипоалергенен гел лак с частици 542, Полша!

  • Марка: Molly Lac
9,99 лв. 7,99 лв.

MollyLac Luxury Glam Rich Baby Rich хибриден лак за нокти 5g № 542

Блестящи каскади от сияйни частици, красиви цветове и преливащият блясък на лунен прах - всичко това и повече е включено в най-новата ни колекция Luxury Glam от Mollylac. Това не е просто бляскава колекция! Силата му се крие в тайната рецепта и подбора на подходящото фино фолио, което не само отразява перфектно светлината, но и дава възможност за ултратънки слоеве хибриден лак с максимална покривност!

Уникалният стил и уникалният характер на сребристите частици ще ви накарат да се откроите от тълпата. Едно е сигурно - няма да можете да откъснете очи от тях дори за миг. Изберете уникален блясък и тръгнете на пътешествие с нас в неизвестното с най-модерните тенденции за всеки сезон. Непреходният чар на тези цветове ще ви съпътства през всеки сезон!

542. Rich Baby Rich е интересен розов цвят с вградени сребърни частици. Кой каза, че не можеш да блестиш всеки ден?

Как да използвам:

  1. Подгответе нокътната плочка (отстранете кожичките и филмите, напр. с фреза, дървена пръчка или длето, матирайте плочката с пила или полираща машина с фина избрана градация).
  2. Обезмаслете нокътната плочка, нанесете тънък слой основа, предназначена за дадена нокътна плочка и полимеризирайте според времето, указано от производителя.
  3. Нанесете първия слой от избрания цвят и втвърдете в лампата. Повторете операцията с втория слой. Трябва да се нанасят ултратънки слоеве поради високата цветна пигментация. Забележка: в случай на бои с частици, препоръчваме да разбъркате добре продукта преди нанасяне.
  4. За да завършите стила, покрийте с топ лак - втвърдете отново в лампата, не забравяйте да защитите и свободния ръб!
  5. След маникюра можете да нанесете олио MollyLac върху кожичките.

Време на полимеризация:  48W LED лампа -30 сек

 

Подобни продукти