Маникюр

Маникюр

виж продукти

Ефектен хипоалергенен топ с холограмни частици без лепкав слой Molly Lac - Phantom Jack

  • Марка: Molly Lac
15,00 лв.

Phantom Jack Top се състои от цветни, преливащи частици в прозрачно розово, преливащи с ментово злато.

Ето ги - гама от уникални горнища без пране с ефект на камък в любимия ви цвят. Уникалните, неправилни частици, съдържащи се в топа, ще ви позволят да превърнете обикновения маникюр в интересна композиция, която няма да подминете безучастно!

Уникално разнообразие от стайлинг и уникален ефект, независимо от цвета, върху който нанасяте топа. Лесен начин да промените уникално своя маникюр, също и у дома и върху цветна основа, точно както ви харесва.

Вечен и уникален! Да, така изглежда Jack Top MollyLac .

Начин на употреба: нанесете среден слой с едно движение и разнесете по цялата повърхност, като не забравяте да защитите свободния ръб, както в случая на стандартен топ лак, полимеризирайте за минимум 60 секунди в LED/двойна LED лампа. След като го извадите от лампата, препоръчително е да изчакате 20-30 секунди преди да докоснете или нанесете маслото.

Втвърдяване: LED лампа мин. 48W – 1 мин. UV лампа 36W - 2мин.

внимание! Предпочитате матово покритие, обогатено с блестящи частици в любимия ви цвят? Всичко, което трябва да направите, е нежно да матирате горната част с висококачествена полираща машина или да използвате матов топ, напр. Satin Top MollyLac .

Подобни продукти