Маникюр
Продуктът е успешно добавен в количката
4,00 лв.

Черно лепило за изкуствени мигли - Eye, 7гр.!

Лепилото за изкуствени мигли е с нежна и не дразнеща окото формула, за да осигури най-добра ефективност. Благодарение на него изкуствените мигли ще стоят здраво на мястото си през целия ден, допринасяйки за вашата впечатляваща визия.

Лепилото е напълно безопасно за кожата. Може да се използва от хора с чувствителна кожа, дори е подходящо за употреба дори от бременни жени, тъй като не съдържа съставки, които могат да провокират алергична реакция. Лепилото изсъхва напълно само за 3 секунди, без да оставя бели следи върху клепача ви, и може да се съхранява 7-8 седмици при правилна употреба и грижа. Кажете сбогом на дългото чакане, спестете вашето време и енергия. Лепилото е водоустойчиво, ще държи миглите ви на мястото си дори при ураганен вятър. За секунди се премахва с помощта на любимия ви продукт за премахване на грим, без да е нужно да използвате натиск. 

Лепилото може да се използва с всички видове изкуствени мигли. След като изсъхне е напълно невидимо, без остатъци, за перфектен естествен вид и комфорт. Лепилото е с изключително дълготрайна формула, гарантираща перфектното състояние на вашите изкуствени мигли през целия ден. Можете да бъдете сигурни, че лепилото е супер водоустойчиво и няма да ви постави в неудобна ситуация.

Нанесете лепилото върху изкуствените мигли и изчакайте, докато стане прозрачно. След което поставете миглите върху клепача си и ги задръжте за няколко секунди.

Лепилото е в удобна тубичка от 0.07 гр, така че да можете да го носите навсякъде с вас и да го използвате при нужда. Можете да го съхранявате в козметичната си чантичка, дамска чанта, та дори и портмоне. Благодарение на скосения накрайник, лепилото са нанася изключително лесно.

Базова цена:4,00 лв.
Моля, изберете: