Маникюр
Продуктът е успешно добавен в количката
7,50 лв.

PNP Хидратиращ крем за ръце (различни аромати), 100ml, в туба!

Нашите ръце говорят толкова много за нас, затова не е изненадващо, че ръцете са едно от първите неща, които хората забелязват.
Марката P.N.P , която е насочена и разработва продукти за професионална употреба, създаде този хидратиращ крем за ръце и нокти, като включи във формулата му витаминни сфери и серамиди. Кремът за ръце на P.N.P идеално хидратира кожата на Вашите ръце, потиска признаците на стареене и прави кожата финна и мека.

Продукта ПНП / PNP Хидратиращ крем за ръце се предлага в разфасовка ТУБА от 100 мл.

Три завладяващи аромата:
» Бисквитка/крем брюле
» ПАПАЯ / Papaya

» ВАНИЛИЯ / Vanilla Rice Milk

Дълбоко подхранващ крем за ръце с натурални масла и серамиди. Подхранва и хидратира сухата кожа и я прави мека и гладка.

Повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа. Действа срещу загубата на влага и външни въздействия. Дълготрайно подобрява хидратацията и защотава кожата. За разлика от традиционните овлажнители, които действат вурху кожата, при ежедневна употреба Ceramide 3 се натрупва с течение на времето и създава постоянно овлажнена кожа. Подпомага регенерацията на кожата. Подпомага защитата и подобрява общото състояние на кожата и ноктите. Притежава изключително добри овлажняващи и омекотяващи свойства. Усилва действието на UV-филтрите и същевременно успокоява чувствителната и раздразнена кожа, подобрява общия и вид и защитава от вредни външни въздействия. Кремът съдържа сетивен подобрител от растителен произход който абсорбира излишната мазнина и влага, оставя лек фин пудрен филм върху кожата. Този филм от финни частици разпръсква светлината върху повърхността на кожата и придава на оптичното възприятие "мек фокус", който визуално подобрява външния вид и заличава малки несъвършенства. Маслото от Ший е високоефективен овлажнител и естествен UV-филтър.

ПНП / PNP Хидратиращ крем за ръце, употреба:
Нанесете малко количество от крема върху ръцете и размажете.

Базова цена:7,50 лв.
Моля, изберете: