Маникюр

Маникюр

виж продукти

280 W, най-мощна лампа за маникюр Sun X10 Max,UV LED!

75,00 лв.

1 година гаранция!

Подходяща за 2 ръце!

Sun X10 Max 280W Професионална UV LED лампа за гел лак
 

Подходящ за всички марки гелове за нокти с четири настройки на таймера и автоматичен сензор
Сушилня за нокти Sun X10 MAX е невероятна UV/LED лампа за нокти. UV светлината работи чудесно както за гел лак, така и за строителни гелове. С автоматичен сензор - поставете ръцете си - лампата за нокти се включва, ще се изключи, когато ръцете се извадят. Идеална както за домашна употреба така и за професионална.

- 280w висока мощност, два пъти по-бързо време за втвърдяване
- 45 бр. UV/LED диоди (365 nm + 405 nm), втвърдете всички гел лакове
- Автоматичен сензор и настройка на 4 таймера за различен избор
- Защита от прегряване
- 50 000 часа крушки с дълъг живот, няма нужда от смяна на диоди

220W UV лампа за нокти Sun X10 Max - Тази ултравиолетова гел лампа за нокти е проектирана с 45 диода с по-висока мощност, за да не се притеснявате за непълно изсъхване или бавно изсъхване. Насладете се на професионално качествен лак за нокти у дома.

Спестете време за втвърдяване на ноктите - Нашата професионална UV LED лампа за маникюр може да съкрати времето ви за втвърдяване. Спестете време, усилия и сума пари, за да получите страхотно изживяване в салона за ноктопластика по всяко време и навсякъде.

4 настройки и инфрачервен сензор - 4 таймера с 10s, 30s, 60s, 99s. Чувствителният инфрачервен автоматичен сензорен дизайн е много удобен за използване, а LCD екранът за показване на времето за втвърдяване гарантира, че работите с ноктопластика безопасно и удобно.

Втвърдяване на всички видове гел лак - Нашата UV лампа за нокти може да изпече гел за нокти, гел за изграждане на нокти, гел за скулптура на нокти, лепило за скъпоценни камъни с кристали, шеллак и LED гел за нокти и други гелове, идеални както за домашна, така и за салонна употреба. А също и хубав подарък за вашите приятели.

Професионална сушилня за нокти - 360 градуса без мъртва зона. Разглобяема основа, предназначена за втвърдяване на ноктите на краката и я прави лесна почистване. Незатвореният дизайн ще разсейва топлината бързо.

Подобни продукти