Продуктът е успешно добавен в количката
12,00 лв.

Професионална мус - пяна за почистване на естествени и изкуствени мигли, Navina!

Шампоан под формата на нежна пяна, който деликатно почиства, както естествените, така и изкуствени мигли. Формулата e подходяща за ежедневна грижа и премахва дори най-тежкия грим, без да вреди на екстеншъните. Почистващата сила се дължи на структурата на пяната - лесно прониква в сгъстените мигли и премахва замърсяванията, без необходимост от интензивно триене и мокрене. Продуктът не съдържа масла, благодарение на което не отслабва лепилото. Препоръчва се за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Като професионален продукт е изключително подходящ за употреба и в салони – обезмаслява и почиства натрупалите се прах и мъртви клетки, чудесна подготовка преди процедурата.

Начин на употреба: Вземете малко количество пяна върху мокри пръсти или четка за почистване на мигли. Нанесете внимателно върху клепача и нежно разнесете като започнете отгоре надолу (от основата до върховете). След процедурата, не забравяйте да отмиете с вода или физиологичен разтвор.

ЗАЩО И КАК Е ПРАВИЛНО ДА ПОЧИСТВАТЕ МИГЛИТЕ СИ? През последните няколко години удължаването на миглите се превърна в една от най-търсените процедури в салоните за красота. Предприемайки тази стъпка, много от нас смятат, че трябва да изключат рутинното почистване на лицето, тъй като водата може да повреди и отлепи екстеншъните. Всъщност е обратното, точно сега миглите ви имат нужда от още повече грижа и добра хигиена, за да изглеждат така добре, както след първия ден от поставянето им в салона. За целта, особено важно е да използвате продукти без добавени масла, тъй като те нарушават структурата на лепилото, с което миглите са прикрепени. Продуктът трябва да е силно почистващ, същевременно нежен, за да не се налага интензивно и грубо триене, тъй като това може да навреди не само на изкуствените, но и на естествените ви мигли.

Опаковка: 100  мл.

Базова цена:12,00 лв.
Моля, изберете: