Маникюр
Продуктът е успешно добавен в количката
8,00 лв.

Прекрасни неонови цветове Canni, светещи в тъмното!

Наслади се на новите ни страхотни, изкрящи неонови нюанса, които освен всичко са флуоресцентни и светят в тъмното! С тази колекция страхотният ти маникюр няма да остане незабелязан! Гел лакове от колекция FLUORESCENCE са наситени и ярки, създадени така че да може да използвате, соло, така и в комбинация. Развихрете въображението си и се насладете на очарованието, което ще предизвиквате след като направите маникюрa си с колекция FLUORESCENCE.

Продуктите на Canni са хипоалергенни, подходящи за професионална и домашна употреба. Създаването на страхотен маникюр с тях е истинско удоволствие! Лесно и бързо, благодарение на специално разработената четка. Практична разфасовка от 7.3 мл.

Начин на употреба : Почистете нокътната плочка, след което полирайте с буферна пила. Нанесете слой база и втвърдете в UV/LED лампа за 30-60 сек. Нанесете тънък слой гел лак и втвърдете в UV/LED лампа за 30-60 сек. \nПовторете стъпка 3, за по-наситен цвят и изглаждане на несъвършенствата. \nНанесете топ лак и втърдете в UV/LED лампа за 30-60 сек. Отстранете лепкавият слой на топ лака ( ако има такъв )

Базова цена:8,00 лв.
Моля, изберете: