Продуктът е успешно добавен в количката
14,00 лв.

Професионални четки за грим 12 броя, черен комплект с кутия!

КОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ В КУТИЯ – 12 БРОЯ
АНТИАЛЕРГИЯ КОСА – синтетични влакна са използвани за производството на четки, които не са алергични, както естествените влакна; също така е по-добро, екологично решение. Козметиката не остава върху четките, благодарение на което консумацията им е ниска – в сравнение с използването на естествени четки с НАШИТЕ можете да спестите, защото не се налага да купувате нови толкова често.
12 РАЗЛИЧНИ ЧЕТКИ = 12 ВЪЗМОЖНОСТИ – благодарение на различни видове четки, можете перфектно да нанесете грим върху цялото лице, включително очите и устните; всяка четка може да изпълнява различна функция. Влакната на четката са направени в стил омбре, розовият комплект е комбинация от бяло с розово, докато черното е светло кафяво в комбинация с по-тъмно; освен естетически акцент, това е и практично решение, тъй като възможните остатъци от грим не се виждат много.
ПРАКТИЧНО – благодарение на четките, можете да създадете перманентен, перфектен и красив дневен, вечерен или случаен грим.
ПРАКТИЧНИ КУТИИ – комплектът е опакован в затворена пластмасова кутия, която ви позволява удобно съхранение и транспортиране на четките. Цялото нещо ще изглежда добре на всяка тоалетка и ще поддържа реда. Без повече разпръснати четки!
СПЕЦИФИКАЦИЯ – цвят на корпуса: светло розов / черен; вид четина: синтетична; размери на корпуса (дължина/широчина/височина): 5 / 6,5 / 18см; дължина на четките: ~ 15,5 см; тегло на комплекта: 140гр.
СПЕЦИФИКАЦИЯ

цвят на корпуса: светло розово / черно
вид четина: синтетична
размери на кутията (дължина / ширина / височина): 5 / 6,5 / 18см
дължина на четките: ~ 15,5 см
тегло на комплекта: 140гр
ВКЛЮЧЕНО

12 четки
случай
Четките за грим, наред с козметиката, са неразделен елемент от перфектния грим. С тяхна помощ със сигурност ще го направите със страхотен стил. Изключително практичен комплектът се състои от 12 различни вида четки и всяка от тях може да изпълнява различна функция. Ще намерите четки за грим на лице, включително очи и устни, като: четка за ветрило, за фон дьо тен, за течна козметика, за коректор, за устни и контуриране на формата на устните, за подчертаване на формата на веждите, за сенки, за контуриране, триене на сенки, лице, руж, четка за мигли и вежди и очна линия.

За производството на четки са използвани неалергични, синтетични косми, които допълнително изпълняват функцията екологична за разлика от естествената коса. Четините са меки, приятни на допир и лесни за почистване, и най-важното е, че не задържат козметика, така че консумацията им е много по-малка.

Естетически акцент е по-тъмната горна част на косата в стил омбре, която добавя естетическа стойност и прави остатъците от грима не много видими.

Освен това розовият комплект има калъф и дръжки за четки също в стил омбре – розовото е комбинирано със синьо. Включен е и практичен калъф, който ще ви позволи да държите четките на едно място и ще улесни тяхното съхранение и транспорт, ако е необходимо.

Размерът на четките варира от 15,5 см. Оптималната дължина и добре проектираната форма на дръжката правят работата с четките удобна и приятна. Комплектът за грим е идеален подарък за всички момичета и жени, които са запалени по тази тема и обичат да „очароват“ лицата си или лицата на други хора. Четките са подходящи и за рисуване с бои или за почистване на дребни колекционерски предмети като монети, минерали, фигурки и др.

Ако искате вашите четки да запазят качеството си възможно най-дълго, погрижете се за тях, на другите ни търгове ще намерите специални шайби, които ще ви позволят да го направите.
ВКЛЮЧЕНО
Четка за руж, бронз.
Четка за нанасяне на коректор и хайлайтър.
Четка за нанасяне на пудра.
Четка за нанасяне на течен фон дьо тен.
Четка за мастило.
Четка за вежди и мигли.
Наклонена четка за нанасяне на сенките под костта на веждите.
Заострена четка за устни – с червило, червило или гланц за устни.
Четка за сенки за очи.
Четка за нанасяне на очна линия (перфектна за линии по долната и горната линия на миглите).
Четка за нанасяне на коректор.
Четка за завършване на грима на очите.

Базова цена:14,00 лв.
Моля, изберете: