Маникюр

Маникюр

виж продукти

Английска четка за изправяне на коса!

20,00 лв. 16,99 лв.

6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ!!!

Налични цветове: розова

Бързо, лесно и удобно изправете косата си с електрическа четка! За броени минути с безупречно права коса, където и да сте! \nЧетката за сушене и изправяне на коса е в готовност само за 60 секунди! Придайте перфектен вид на Вашата коса! Просто прокарайте четката през косата си за да получите прекрасно изправена и изсушена коса. Отрицателните йони на четката редуцират до минимум наелектризирането на косата. За разлика от традиционните преси за изправяне и сешоари, четката намалява до минимум риска от прекалено изсушаване и увреждане на косъма, вследствие процеса на изсушаване.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

LCD дисплей визуализира температурата

Възможност за настройване на желаната температура на работа.

Максимална температура 230С.

Най-високо качество на безопасност с вградени всички необходими предпазители и обезопасители

Термообезопасена външна част на четката

Четката има 10 нива на настройка на температурата, всяко ниво променя с 5С температурата.

Препоръчва се да се избира най-високото ниво на температура в началото, и след това в зависимост от структурата на косата да се намаля.

За мека коса използвайте 170-200С. За средно мека коса използвайте 190-210С. За гъста коса използвайте 210-230С. Задръжте бутона за включване 3 секунди, за да включите четката и същата операция, за да я изключите. За да получите по-дълготраен ефект на изправена коса, използвайте стилизиращ лосион, омекотяващ лосион и изправяйте върху чиста, измита коса. Може да се използва и за придаване на обем.

В комплекта са включени:

Електрическа четка за сушене и изправяне на коса

Указание за употреба

Кутия за съхранение

Подобни продукти