Маникюр

Маникюр

виж продукти

180W! Супер мощна UV/LED лампа Sun x7 max, лампа за маникюр!

65,00 лв.

ГРАНЦИЯ 1 ГОДИНА!!!

Характеристики:

– Мощност: 180 вата.

– Магнитно дъно.

– 57 светодиода осигуряват максимална мощност от 180 вата.

– UV + LED двойна светлина, LED има характеристиките на меки и дълги светлини, така че, кажете сбогом на черните ръце и прегряването!

– Дълготрайните светодиоди, които са равномерно разпределени вътре, ще помогнат да се изпече равномерно гел лакът и няма да навредят на кожата.

– Дължина на вълната: 365-405 nm

– Размер на продукта (Д х Ш х В): 22.00 х 18.50 х 10.00 см

– Тегло: 640 грама.

Това е най-високата конфигурация в UV LED лампите за нокти, поради комбинацията от 57 светлинни диоди и 180W моментален сух ефект. – Подходяща за професионална употреба. – Време за сушене гел лак – 10 секуди. Гел полимеризация – 30 секунди, лампата работи с всички гелове и гел лакове. – Таймер с 4 настройки (10s, 30s, 60s и 99s) – Те лесно ще контролират времето за втвърдяване, а то ще бъде показано на малкия екран. – Изпича бързо и без шум. Има отворен дизайн за лесна употреба като побира ръка или крак – лесно свалящо се дъно; – UV/LED лампа за нокти генерира дневна светлина, а не ултравиолетова бяла светлина. Тя е безопасна за очите, кожата и ръцете. Топлината на лампата за нокти е напълно в диапазона, в който хората лесно могат да издържат и не се стига до прегряване, просто стимулирайте въображението си и творете върху ноктите! \n– 12 месеца Гаранция! 

Подобни продукти